Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzvrat finala Kupa

Ivković promijenio ploču, u Lokomotivi očekuju 3000 navijača Hajduka

U klupskim prostorijama na Kajzerici delegacija Lokomotive najavila je uzvratnu utakmicu finala Kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Klubu s Kajzerice (drugoj momčadi Dinama) za osvajanje prvog trofeja u povijesti bit će dovoljna i pobjeda 1:0, zbog činjenice da su u minimalnom poljudskom porazu uspjeći postići pogodak.

>> Maloča predvodi Hajduk u svom Zagrebu: 'Nadam se da ću podići pehar'

>> Ovako klub brine o navijačima: Hajduk Torcidi izborio jeftinije ulaznice

Tomislav Ivković je uoči tog susreta bio prilično samouvjeren i na sva je zvona govorio kako je Lokomotiva favorit, a u nekim svojim izjavama o Hajduku bio je prilično arogantan. Prije uzvrata trener Lokomotive ima nešto drukčije mišljenje, a nije teško pretpostaviti da je ono uvjetovano činjenicom da je u oba nedavna ogleda na Poljudu Hajduk posve nadigrao njegove igrače:

"Priznajem da sam se malo zaletio onda kada sam govorio da smo favoriti. Hajduk se baš u toj utakmici rekuperao i pokazao vitalnost, zbog čega ih smatram velikim favoritom uoči drugog dvoboja. Ipak, napravit ćemo sve da osvojimo Kup", poručio je Ivković.

Kamerunac Mathias Chago igrač je koji je u dresu Dinama odigrao dosta derbija s Hajdukom: "Svaka utakmica protiv Hajduka je posebna, a kako ne bi bila i ova, kad igramo za Kup. Nadam se da smo u dvije utakmice na Poljudu uočili sve njihove mane te da ćemo ih iskoristiti", priželjkuje Chago.

Izvršni direktor NK Lokomotive Dennis Gudasić pozvao je sve Zagrepčane da dođu na utakmicu: "Uživat ćete u lijepom nogometu. Navijajte za nas, ovo nam je povijesna utakmica", pozvao je Gudasić, dodavši kako prema procjenama ljudi u klubu, očekuju oko 3000 navijača Hajduka na Maksimiru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider