Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu bili nositelji i...

Ivković ponosan na Ivićev trofej, ali i tužan zbog Europe: 'Nije moglo teže!'

Lokosi su predstavili svoj izgled za novu sezonu. Na Kajzerici su se potrudili napraviti to na nivou, onako kako su to radili prošle sezone na terenu. Za prezentacije je najzaslužniji bio Tomislav Ivković, dobitnik priznanja Tomislav Ivić za najboljeg trenera sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ja sam imao zadovoljstvo da sam s njim i radio i gledao sam mu treninge i družio sam se s njim. Čovjek koji je pozitivno lud za nogometom, koji ga je živio dan i noć zato mi je velika čast dobiti nagradu koja nosi njegovo ime i nadam se da ću je i ove sezone opravdati", poželio je trener Lokomotive.

Ivković je s Lokomotivom sezonu završio na drugom mjestu, sa 16 pobjeda, 9 remija i 8 poraza. Lokomotiva je bila uz Dinamo uvjerljivo najefikasnija momčad lige. a kraj sezone završen je sjajnim finalom kupa protiv Hajduka u kojem su poraženi.

Trener Lokosa vjeruje četverokružnom formatu od 36 kola: "Ja mislim da će ova Liga 10 biti kvalitetnija, jer ako imaš po četiri utakmice s Hajdukom, s Dinamom, sa Splitom, s Istrom, da sad ne podcijenim bilo koga... Sigurno je da će motivacija igrača ali i publike nadam se biti puno veća", uvjeren je Ivković.

Lokomotiva je izvukla najdeblji kraj što se tiče naše euro četvorke. Njihov suparnik je Dinamo Minsk: "Nismo mogli dobiti težeg protivnika, moj suradnik ih je išao gledati, a bolje da nije. Imamo kvalitetne izvještaje o njima, da su jako dobri da imaju fantastične pojedince koji u svakom trenutku mogu riješiti utakmicu."

Prošle sezone imao ih je i Ivković, nada se da će ih pronaći i ove...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider