Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puni stadioni

Invazija Nijemaca i Austrijanaca na Kantridu i Maksimir

Dinamo i Rijeka sutra i prekosutra igraju prve utakmice play-offa Lige prvaka odnosno Europske lige.

Austrijanci i Nijemci stoje na putu našim klubovima u euro kupovima. Dinamo protiv bečke Austrije traži ulaznicu za Ligu prvaka, a Rijeka protiv Stuttgarta u Europsku ligu. Oba hrvatska kluba prve utakmice play-offa igraju na svom stadionu, Dinamo u srijedu, a Rijeka dan kasnije.

Dinamo je bio nositelj u ždrijebu i favorit je protiv momčadi koju vodi hrvatski trener Nenad Bjelica. Na Maksimiru se očekuje 30 tisuća navijača, s obzirom da se ulaznice prodaju po ultra jeftinim cijenama od 5, 10 i 15 kuna.

Na maksimirski jug stići će i gostujući navijači. Očekuje ih se preko 500, možda i blizu tisuću. Dugo nije u Zagreb stiglo toliko gostujućih navijača na utakmicu Dinama. Naravno, ako izuzmemo standardno masovni dolazak Torcide.

Još veća euforija vlada u Rijeci. Kantrida će biti krcata, karata više ni nema, a od 11 tisuća navijača njih više od 1000 bit će iz Stuttgarta. Bit će to prava invazija na legendarni stadion podno stijena Kantride.

Vjerujemo kako nas i u srijedu i u četvrtak očekuju pravi spektakli. Nadamo se s pozitivnim ishodom za naše klubove.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider