Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Umalo preokret

I to se dogodilo: Lokomotiva osvojila bod protiv Dinama

Lokomotiva i Dinamo na Maksimiru su podijelili bodove u sklopu 33. kola HNL-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lokomotiva i Dinamo odigrali su 1:1. Otkako su Lokosi ušli u 1. HNL, prvi je to bod koji su osvojili protiv starijeg brata (u 12 dosadašnjih susreta svih 12 puta je slavio Dinamo, a takvi rezultati redovito su podgrijavali priče o nelegalnom odnosu između dvaju klubova).

Teško da će se i sada začepiti usta kritičarima, budući da je Lokomotiva 'prokletstvo Dinama' prekinula u trenutku kad su Modri i matematički osigurali novu titulu, a Lokosi zajedno sa Splitom vode mrtvu trku za posljednje mjesto u Europi.

Što se tiče same utakmice, Lokomotiva je povela zgoditkom Marka Pjace u 38. minuti. Idealno ga je uposlio Begonja, a Pjaca s desne strane ulazi prema golu i matira Ježinu za 1:0.

U nastavak je Dinamo ušao agresivnije, ali neke od najizglednijih prilika (Husejinović, Pivarić, Soudani) vratar Zelenika je dojučerašnjim suigračima upropaštavao. Ipak, u 90. minuti nije uspio zaustaviti udarac Alena Halilovića s ruba šesnaesterca i Modri su poravnali na 1:1. U sudačkoj nadoknadi Dinamo je pritisnuo, ali nije uspio doći do totalnog preokreta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider