Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Hvale vrijedna akcija BBB-a: 'Mi ne zaboravljamo'

Povodom 20. obljetnice hrvatske državnosti, 25. lipnja, navijači Dinama napravili su hvale vrijednu akciju kojom su htjeli odati počast svim poginulim hrvatskim braniteljima…

Radi se o zajedničkoj akciji BBB-a Zagreb i BBB-a Đakovo koji su postavili spomen ploču poginulim braniteljima u Vukovaru koji je simbol Domovinskog rata. Ploča je postavljena uz blagoslov gradskog poglavarstva Vukovara. A treba spomenuti kako su veliku pomoć imali u hrvatskom branitelju Ivici Lukiću, inače heroju Trpinjske ceste i obrane Vukovara.

Tom prilikom odigrana je i nogometna utakmica s ekipom HNK Radnički, čijih je čak 26 članova poginulo u obrani grada heroja. Utakmica je završila pobjedom BBB-a 3-2, a u spomen 26 poginulih branitelja zapaljeno je isto toliko baklji.

''Ovim putem željeli bismo se zahvaliti svim Vukovarcima, da ne zaboravljamo koliki je njihov doprinos za slobodu Hrvatske te da ćemo se sigurno sljedeće godine ponovno okupiti s našim prijateljima u Vukovaru'', zaključno je mišljenje svih sudionika ove znamenite akcije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati