Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ipak na Maksimir

Htio ga je Hajduk, završio u Lokomotivi

Damir Šovšić neće igrati u 2. Ligi, Zagreb ga je prodao Lokomotivi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Noćna mora za Hajdukove navijače se nastavlja. Pisalo se ovih dana o zanimanju Bijelih za vrlo dobre nogometaše drugoligaša Zagreba. Na meti su bili Besart Abdurahimi i Damir Šovšić, a ovaj potonji je završio u Lokomotivi.

Transferima Ivana Lendrića iz Belgije i Damira Šovšića, Lokomotiva se promovirala u 'bogati klub HNL-a', kojeg čine Rijeka, Split i, naravno, Dinamo.

Šovšića su htjeli mnogi klubovi. Htio ga je i Tomislav Ivković, a klub mu je uslišio želju.

''Šovšić je igrač kojeg sam želio odmah nakon ispadanja Zagreba iz Prve lige, on je bio moj prvi izbor i zadovoljan sam što je došao, iako nešto kasnije nego što sam ga očekivao. On je kvalitetan igrač, neosporne kvalitete, ali smatram da dosad nije pokazao sve što može. U Lokomotivi mu se sada pruža prilika da pokaže sve što zna i nadam se da će pruženu priliku iskoristiti na najbolji mogući način'', rekao je Ivković.

Lokomotiva je s bivšim nogometašem Zagreba potpisala ugovor na pet godina.

''On je španer i takav nam igrač treba na sredini terena, jer smo tu u deficitu, ne po kvaliteti, nego po broju igrača. Na njemu je sada da se izbori za mjesto u Lokomotivi'', kazao je trener Lokomotive.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider