Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Englezi 'poludjeli' za 'modrima'

Halilović za povijest: 'Podsjeća na Modrića, a City je oduševio'!

Prelazak Alena Halilovića i Tina Jedvaja u Tottenham snažno je odjeknuo u otočkim medijima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, za Dinamov dvojac bitku su vodila tri engleska, londonska kluba pa su ovo ocijenili kao veliku pobjedu Spursa i prije nego je sezona počela.

"Tottenham je pobijedio svoje londonske rivale u borbi za mlade hrvatske nogometaše. Halilovića i Jedvaja željeli su i Chelsea i Arsenal, ali Tottenham je uspio plativši 20 milijuna eura", piše The Sun i predstavlja Englezima mlade Hrvate.

"Alen Halilović drugi je najmlađi igrač koji je ikad igrao Ligi prvaka, a već je debitirao i za reprezentaciju. Podsjeća na bivšeg igrača Tottenhama Luku Modrića, a osim Spursa oduševio je i Manchester City", pišu o Alenu Englezi, a navijači Tottenhama na forumima su izrazili oduševljenje njegovim dolaskom.

Napominju da se za Jedvaja borila i Roma.

"Tin Jedvaj juniorski je reprezentativac Hrvatske, a prošle je godine odigrao 13 utakmica za Dinamo. Htjela ga je dovesti i Roma, ali nije uspjela dogovoriti visinu odštete", dodaje The Sun.

Daily Mirror tvrdi da su se za Halilovića zanimali United i Real. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider