Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamu 10 milijuna eura?

Halilović potvrdio transfer: 'Vrijeme je za Barcelonu!'

Alen Halilović potvrdio je ono što nisu ni Barcelona ni Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alen Halilović potpisao je za Barcelonu, u čije će redove prijeći na kraju ove sezone. Odšteta koju će Katalonci uplatiti Dinamu nije poznata, ali navodno je konačni dogovor postignut na iznosu nešto manjem od 10 milijuna eura (s uključenim bonusima).

Po okončanju višetjedne sage Halilović dugo nije mogao zaspati, pa je na Instagramu i službeno potvrdio transfer kolažom sebe, Barcelone i Dinama, uz poruku:

"Hvala Dinamu na svemu!!! Moj prvi klub i najveća ljubav!! Sad je vrijeme za Barcelonu."

Nakon što je delegacija Barcelone u četvrtak ujutro stigla u Zagreb, čitavo poslijepodne trajali su pregovori u kojima je posljednji kamen spoticanja ostala odšteta koju će inkasirati Dinamo.

Izvori bliski Dinamu javljali su kako su Modri tražili 10 milijuna eura odmah plus pet u raznim bonusima kroz idućih nekoliko godina, dok je Barcelona nudila pet milijuna eura prilikom potpisa i nešto 10 kroz bonuse. Kako to obično biva, našli su se na pola puta i posao je sklopljen na zadovoljstvo svih triju strana...

Očekuje se da će Halilović po dolasku u Barcelonu biti poslan u B momčad koja se natječe u Segundi, a o njegovim partijama i načinu na koji se prilagodi u klubu ovisit će kada će stići poziv za priključenje prvoj ekipi.

Što mislite o odlasku Alena Halilovića u Barcu?

Ukupno glasova:

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider