Nije to bilo tako davno, Hajduk se dičio prvim mjestom na tablici, a onda su kola krenula nizbrdo. Slabe igre na prvom su mjestu, mlada Krstičevićeva momčad jednostavno je izdušila, a svoj "poguranac" na nizbrdici dali su suci. Najprije su 'bijeli' zakinuti protiv Lokomotive, pa protiv Rijeke, sada je stigao i jedanaesterac u Zaprešiću kojeg Inter u 93. minuti nije realizirao.

U Hajduku se ne snalaze u takvom svijetu, daju nekakva priopćenja, a jedini koji se buni žestoko je trener Mišo Krstičević. Ali, i on to radi tako nezgrapno da njegovi potezi ne izazivaju simpatije.

Dojam je da je Krstičević ostao usamljen, vodi neke svoje bitke i sve ukazuje da za njega to neće dobro završiti. U vodstvu kluba nikako da shvate da prva momčad mora biti fokus svih zbivanja, da u njoj mora vladati zadovoljstvo i mir i da se sve gradi oko nje. Hajduk je krenuo obrnutim smjerom i to se pod hitno mora promijeniti. Da stvar bude gora sada 'bijelima' prijeti i UEFA, traži očitovanje o navijačkoj bakljadi na utakmici protiv Intera u Milanu. Splićani već imaju kaznu neigranja pred publikom, a sada čekaju novu odluku Uefinih revnih "disciplinaca". (Agencija VLM)