Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legenda kluba

Hajduka nije mogao odbiti: Stari kapetan na novom radnom mjestu

Na Poljudu je predstavljen novi voditelj omladinske škole Hajduka Srđan Andrić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši kapetan Bijelih Srđan Andrić, koji je s klubom osvojio dva naslova prvaka, a u 266 nastupa za klub zabio 31 gol, potpisao je ugovor na tri i pol godine.

''Ovo je drugačija uloga od svega što sam do sada radio, ali napravit ću sve da omladinska škola funkcionira na najbolji mogući način. Vučević je inzistirao da dođem, a ja sam poznavajući njega pristao i prihvatio izazov. Iskreno, nisam o ovome razmišljao kada sam prestao igrati, mislio sam odmoriti, ali ovo je prilika koja se ne propušta'', rekao je Andrić pa dodao:

''Prerano je za konkretne stvari. Jasno je da su trenutno kadeti i juniori prioritet, a od sljedeće sezone imamo i U-21 momčad što je svakako jedna od najbitnijih stvari na kojima ćemo raditi.''

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević, koji je najzaslužniji za dolazak Andrića na mjesto šefa omladinske škole je rekao:

''U omladinskoj školi neke stvari nisu funkcionirale na pravi način, a mi želimo da ona bude još bolja. Andrić dolazi na jako važnu funkciju, pred njim je ogroman posao, ali je on je svjestan važnosti i odgovornosti svoje uloge, te sam uvjeren kako će posao odraditi kvalitetno. Neke novitete smo već uveli, ali želimo da sve skupa bude na jednom većem nivou'', rekao je Vučević pa dodao kako će za voditelja omladinske škole biti prijavljen Marijo Osibov jer Andrić tek mora završiti HNS-ovu akademiju.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider