Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novosti na Poljudu

Hajduk želi angažirati Alena Bokšića i pomoćnika Arsenea Wengera

Ubuduće u Hajduku s igračima kojima je više od 29 godina neće potpisivati dulje ugovore, već će to biti ugovori jedna plus jedan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brojne novosti priprema Hajdukov Nadzorni odbor. Da će ubrzo biti novosti, još na proslavi 101. rođendana najavila je dopredsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak pa smo krenuli tragom njezinih riječi.

Do daljnjeg Hajduk neće tražiti novog sportskog direktora, čeka pravu osobu. Ali, NO želi napraviti stručni savjet u kojem bi trebali biti Alen Bokšić, Goran Vučević i Boro Primorac. No, tek treba vidjeti kako će se to realizirati, Bokšić je puno puta kazao da se ne vidi u hrvatskom nogometu, Vučević je stalno na liniji hoću-neću, a Primorac je pomoćnik Arsena Wengera u Arsenalu.

Nadalje, svi novi zaposlenici ubuduće će potpisivati ugovore, koji će trajati dok je na vlasti ovaj Nadzorni odbor, a u slučaju raskida imat će pravo na maksimalno tri plaće.

S igračima kojima je više od 29 godina potpisivat će se ugovor 1+1. A Darko Butorović, šef Splitove omladinske škole, prema NO-u, glavni je kandidat za tu funkciju u Poljudu. (Agencija VLM)

Nastavi čitati

Nastavi čitati