Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"
Nogomet
E, to je pojačanje

Hajduk u tajnosti priprema veliki transfer: Vraća se ljubimac navijača?!

Prijelazni rok bliži se kraju, a Hajduk u tajnosti priprema veliki transfer - Senijad Ibričić blizu je povratka na Poljud.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Marin Brbić pokušava vratiti Senijada Ibričića, velikog ljubimca navijača i igrača koji je u Hajduku ostavio duboki trag. Ibričić je u Hajduk stigao iz NK Zagreba u ljeto 2008. za odštetu od milijun i pol eura, a do odlaska u moskovski Lokomotiv (u siječnju 2011.) za Splićane je kao ofenzivni veznjak u svim natjecanjima postigao 50-ak golova.

Momčadi Igora Tudora nasušno je potreban takav tip igrača, koji je u stanju sam rješavati utakmice i biti vođa mlade momčadi. Ibričić se u Lokomotivu nije snašao, pa je nakon u ljeto 2012. otišao na posudbu u turski Gaziantepspor, a u siječnju ove godinu u Kasimpasu.

Na posudbu bi, piše Večernji list, stigao i u Hajduk, jer klub s Poljuda nema novca da plati odštetu Rusima. Ibro nikako ne želi sezonu koja prethodi Svjetskom prvenstvu provesti na klupi jer je svjestan da će u tom slučaju teško biti među 23 BiH-reprezentativca za Brazil.

Ibričić je za vrijeme boravka u Splitu kupio stan i poslije završetka karijere ostat će živjeti u gradu pod Marjanom, a dolaskom u Split dobio bi toliko željenu minutažu.

Mogu li se Brbić i predsjednica Lokomotiva Olga Smorodskaya dogovoriti? Nema sumnje da bi Ibričić bio veliko pojačanje, ali Hajduk bi u slučaju posudbe morao preuzeti određeni dio njegove astronomske godišnje gaže (milijun eura), a znamo da financijska situacija na Poljudu i nije baš bajna...

Treba li Ibričić ovom Hajduku?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider