Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić se mora očitovati

Hajduk u problemima: Rigorozna kazna za Igora Tudora!

Igor Tudor kažnjen je zabranom vođenja momčadi na šest (6) prvenstvenih ili kup utakmica...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević dvojicu isključenih igrača u 33. kolu, Mateja Mitrovića (Rijeka) i Avdiju Vršajevića (Hajduk), kaznio je sa po jednom utakmicom zabrane igranja te uobičajenim novčanim kaznama za takve prekršaje: Mitrović mora platiti 3.000 kuna (isključen zbog dva žuta), a Vršajević 4.000 kuna (prekršaj u izglednoj prilici).

Trener Elvis Scoria koji je udaljen s klupe na utakmici Istra 1961-Slaven Belupo zbog ulaska u teren za igru te po završetku susreta vrijeđao suca Marića kao i zbog neprimjerenog komentiranja suđenja navedene utakmice kažnjen je novčanom kaznom u iznosu 8.000 kuna, a ekonom NK Slaven Belupo Ivan Hendeković koji je na istoj utakmici udaljen s dodatne klupe kažnjen je s 1.000 kuna.

Trener Igor Tudor kažnjen je zabranom vođenja momčadi na šest (6) prvenstvenih ili kup utakmica zbog isključenja na utakmici 33. kola Slaven Belupo-Hajduk (četvrtog udaljenja s klupe u tekućem prvenstvu) te odbijanja napuštanja tehničkog prostora. Sudac utakmice Matoc u prijavi u izvještaju s utakmice naveo je: ” Trener gostiju Igor Tudor isključen je i udaljen s klupe zbog napuštanja tehničkog prostora u više navrata tijekom utakmice. U 86. minuti ušao u teren za igru negodujući na sučevu odluku. S obzirom da je igra bila u tijeku, isključen je u prvom prekidu. Nije htio napustiti tehnički prostor svojevoljno i pritom je izjavio da on neće napustiti tehnički prostor i da se prekine utakmica. Uz pomoć predstavnika Hajduka i redarske službe napustio tehnički prostor, a da pri tom nije bilo prisile od redarske službe.” Trener Igor Tudor nije se očitovao po prijavi suca u izvještaju s utakmice.

Disciplinski sudac prijavu NK Slaven Belupo protiv suca Brune Marića proslijedio je Disciplinskoj komisiji HNS-a kao nadležnom organu, a po prijavi Povjerenika za natjecanje pokrenuo je postupak i zatražio očitovanje od predstavnika GNK Dinamo Zorana Mamića i predsjednika Uprave HNK Hajduk Marina Brbića zbog povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika nakon odigranih utakmica 33. kola MAXtv Prve lige. (Prva-hnl.hr)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider