Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najuspješnija momčad Splita

Hajduk slavi rođendan: Jerković i Šurjak još uvijek najpopularniji!

Zahuktavaju se aktivnosti oko proslave 103. rođendana splitskog Hajduka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Točna je obljetnica 103. rođendana Hajduka u četvrtak, a središnji događaj bit će prijateljska utakmica s talijanskim prvoligašem Udineseom sljedećeg utorka. U srijedu je klub s Poljuda primio Godišnju nagradu Splitskog saveza sportova kao najuspješnija momčad Splita u 2013. godini, a istog dana navečer je otvorena izložba hajdukovih dresova kroz povijest.

Šezdesetak dresova iz privatnih kolekcija zaljubljenika u Hajduk, može se pogledati sljedećih deset dana.

"Najzanimljiviji su ovi najstariji, Jerković i Šurjak...", kaže Tomislav Gabelić, jedan od organizatora izložbe.
Zbog ograničenog prostora i broja lutaka organizatori nisu uspjeli izložiti svoje cjelokupne kolekcije, no to je zadatak za jedan od sljedećih rođendana.

Novo priznanje sletjelo je u poljudsku trofejnu dvoranu. Hajduk je najuspješnija splitska momčad u prošloj godini, a tu nagradu zavrijedio je osvajanjem hrvatskoga kupa. Kapetan Hajduk Mario Maloča zahvalio se na izboru te najavio ambicije Hajduka u nastavku sezone.

Transfer Marija Pašalića u Chelsea neće riješiti sve Hajdukove probleme, ali će klub dobiti toliko potrebnu financijsku injekciju. Nakon uspješnog otvaranja proljetne sezone pobjedom u gradskom derbiju protiv Splita, u Hajduku vedro gledaju u nastavak sezone.

U rođendanskom raspoloženju Splićani najavljuju nove projekte, uspostavljanje suradnje s euro-velikanima, Barcelonom i Juventusom. No, prije njih na redu je Udinese, gost na proslavi rođendana, sljedećega utorka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider