Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Počelo sinoć u 19:50

Hajduk slavi 103. rođendan: Evo programa proslave

Hajduk danas slavi 103. rođendan, a službeni dio proslave počeo je sinoć u 19:50, otvaranjem izložbe Hajdukovih dresova.

Proslava rođendana splitskog velikana nastavljena je misom u crkvi Svetog Ante na Poljudu za preminule nogometaše, djelatnike i članove Hajduka.

Nakon toga slijedi polaganje vijenca na Hajdukovu grobnicu na splitskom Lovrincu te na grobnice osnivača i obnovitelja Hajdukove nogometne škole Luke Kaliterne i Ante Mladinića te najtrofejnijeg Hajdukova i hrvatskog trenera - Tomislava Ivića. Položit će se vijenac i na spomen ploču na sjeveru Poljuda, za sve navijače i članove Hajduka poginule u Domovinskom ratu, a potom će biti predstavljena knjiga "Od barba Lukine skule do akademije baluna", autora Jurice Gizdića.

U petak se očekuje velika posjeta na utakmici Hajduk - Hrvatski dragovoljac (početak u 18:00), a vrhunac rođendanske fešte bit će utakmica s Udineseom u utorak od 17:00, također na Poljudu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider