Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spašava klub?

Hajduk prodaje velikog talenta u Rim, na probi 16-godišnji Armenac

Mario Pašalić uskoro bi trebao postati novi igrač rimskog Lazija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski mediji raspisali su se o dolasku predsjednika Hajduka Marina Brbića i sportskog direktora Gorana Vučevića u Rim. Jučer su najavili njihov dolazak, a danas je Mario Pašalić trenirao odvojeno od ostatka momčadi. Čelnici Hajduka nisu u Rimu, no to ne znači da neće biti ništa od transfera.

Navodno se radi o 2,75 milijuna eura odštete što je cifra koja bi sasvim sigurno zadovoljila čelnike Hajduka. U klubu vlada besparica, a kada znamo da je Brbić bio spreman prihvatiti 1,5 milijuna eura tešku ponudu Catanije ovog ljeta, onda je ovih blizu 20 milijuna kuna uistinu velik novac kojim bi se mogle nadoknaditi plaće koje se duguju igračima i radnoj zajednici.

Mario Pašalić će 9. veljače proslaviti 19. rođendan. Stručnjaci kažu kako se radi o velikom talentu što su očito prepoznali i ljudi iz Lazija. Debitirao je za Hajduk prošle sezone, a u žižu javnosti dospio je nakon dva gola Dinamu u derbiju na Poljudu.

Kao svojevrsna zamjena za mogući odlazak Pašalića, na Poljud je na probu stigao mladi armenski talent Vladimir Babayan. Ima 16 godina, omiljena pozicija mu je u sredini veznog reda. Igrao je mlade uzraste sve priznatije armenske reprezentacije, a u Hajduku se nadaju kako bi mogli dobiti novog Kouassija s kojim su pogodili.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider