Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovise sami o sebi

Hajduk pitanje prvaka još uvijek drži u svojim rukama!

Ako Hajduk prođe neokrznut Pulu i Osijek, veliki derbi će dati odgovor mogu li Bijeli ozbiljnije zaprijetiti Modrima u utrci za naslov prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je demolirao Slaven u Koprivnici, Dinamo u sljedećem kolu dočekuje Istru na Maksimiru, a onda putuje u Split na veliki derbi s Hajdukom. Ako Hajduk prođe neokrznut Pulu i Osijek, derbi će dati odgovor mogu li Bijeli ozbiljnije zaprijetiti Modrima u utrci za naslov prvaka.

Evo tko je u Dinamu jako razočaran, a tko je kao budistički redovnik!

Hajduku igra samo pobjeda, jer ako Dinamo izvuče najmanje remi na Poljudu, zadržao bi šest bodova prednosti, a uz to u posljednjom kolu dočekuju Hajduk na Maksimiru. Teško da bi to Modri mogli ispustiti.

No, ako Hajduk sruši Dinamo na Poljudu, situacija bi se mogla opasno zakomplicirati. Iako Splićani imaju zaostatak od šest bodova za Zagrepčanima, još uvijek sve drže u svojim rukama, odnosno ovise sami o sebi. Nije to šala, već statistička činjenica - ako Hajduk ostvari sve pobjede do kraja, bit će prvak! U najgorem slučaju imao bi jednak broj bodova kao i Dinamo, ali bi imao bolji međusobni skor.

Nema sumnje kako bi koeficijent na ovu okladu bio iznimno visok, jer teorija je jedno, a praksa nešto sasvim drugo. No, u nogometu se čuda događaju, ovakva baš ne prečesto, ali ipak se događaju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider