Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
100 posto motivirani

Hajduk otputovao u Tursku: 'Borit ćemo se za titulu prvaka!'

Trener Hajduka Igor Tudor na pripreme za proljetni dio sezone poveo je 24 igrača i dva golmana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad nogometnog kluba Hajduk otputovala je danas na pripreme u tursku Antalyju gdje će boraviti do 1. veljače ove godine i odigrati šest prijateljskih utakmica.

Trener Hajduka Igor Tudor na pripreme za proljetni dio sezone poveo je 24 igrača i dva golmana. Uoči polaska u Tursku Goran Jozinović je izjavio kako će se Hajduk boriti za titulu hrvatskog prvaka sve dok za to postoji nada.

"U nastavku prvenstva u svaku ćemo utakmicu ulaziti 100 posto motivirani i protiv svakoga ćemo igrati na pobjedu", poručio je Jozinović.

Hajduk će u prvom kolu nastavka prvenstva 8. veljače ove godine igrati protiv gradskog rivala RNK Splita na stadionu Parka mladeži.

RNK Split se također nalazi na pripremama u Antalyji gdje je otputovao 15. siječnja i ondje će boraviti do 28. sijenčnja.

Čelnici nogometnog kluba Split su u ranijim izjavama isticali kako im je cilj u nastavku prvenstva izboriti se za plasman koji bi im omogućio nastupe u Europi, odnosno u pretkolima Europske nogometne lige.

Nakon prvog dijela prvenstva Hajduk je na 3. mjestu Prve HNL sa 38 bodova, dok je RNK Split na 5. mjestu sa osvojenih 31 bod. U vodstvu je Dinamo sa 43 boda ali i utakmicom manje. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider