Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šok na Poljudu

Hajduk ostao bez predsjednika NO-a: Paladino podnio ostavku!

Ugledni neurokirurg podnio je ostavku na mjesto predsjednika Nadzornog odbora Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priopćenjem na Hajdukovoj službenoj stranici, koje je potpisala dopredsjednica NO-a Branka Ramljak, dr. Josip Paladino podnio je ostavku zbog, kako stoji, "novonastalih okolnosti".

Nakon što je u aferi Karlovačka banka od svjedoka postao osumnjičenik, Paladino je, u skladu s Kodeksom o upravljanju Hajdukom, podnio ostavku na mjesto predsjednika NO-a, ali ostaje član istog te do daljnjega neće moći obnašati nikakvu funkciju niti sudjelovati u rukovođenju klubom.

Nadzorni odbor Hajduka tako trenutno broji sedam članova, budući da je uz Paladina, otprije zamrznuto članstvo Šime Luketina, zbog umiješanosti u aferu Credo banka.

Broj članova i dalje je dovoljan da Hajduk normalno posluje i funkcionira, a idući potez bit će odabir novog predsjednika Nadzornog odbora, kojeg će, sukladno Zakonu, izabrati sedmero članova (glavni favoriti su Branka Ramljak i Ljubo Pavasović-Visković).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider