Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Hajduk ne može platiti Vahu: 'Dogovor s Mamićem past će do četvrtka'

Vahid Halilhodžić i dalje ostaje na bolovanju, no sve su jače indicije da će spor s Dinamom riješiti dogovorom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Halihodžić je utorak ujutro obavio kontrolni liječnički pregled, no liječnici su konstatirali kako mu je stanje nepromijenjeno u odnosu na početno stanje“, kazao nam je Vahin odvjetnik Damir Primorac, tako da je jasno kako se Vaha neće pojaviti na sutrašnjoj uzvratnoj utakmici finala hrvatskog Kupa u Varaždinu.

>> Vaha i Mamić na pragu dogovora: Odlazi na klupu Hajduka?

>> Cijeli Dinamo u mislima s Gabrićem: 'Svi smo žalosni i želimo mu oporavak'

Dok god je Halilhodžić trener Dinama njegov ugovor s maksimirskom klubom se ne može raskinuti“, podsjeća Primorac dodajući da „modri“ još uvijek nisu odgovorili na dopis u kojem se traži od njih da se izjasne smatraju li Halilhodžića još uvijek trenerom Dinama.

'Sastali smo se s braćom Zdravkom i Zoranom Mamićem'

Glavni direktor Dinama Damir Vrbanović izjavio je u utorak popodne kako su došli neki pozitivni signali s druge strane.
„Ja bih rekao da su s obje strane došli pozitivni signali“, uzvratio je Primorac otkrivši da su se stvari počele raspetljavati na zajedničkom ručku čelnika Dinama i Splita uoči subotnje utakmice na Maksimiru.

„Ja sam također bio u Splitovoj delegaciji. U jednom trenutku ja i Mamić smo se malo povukli na stranu. Utvrdili smo da postoji volja s obje strane da se slučaj riješi sporazumnim raskidom ugovora“, objasnio je Primorac dodajući da je Mamić time zapravo priznao kako je Vaha još uvijek trener Dinama. Primorac nam je otkrio da je u tijeku današnjeg dana također došlo do susreta između dvije strane.

Sastali smo se s braćom Zdravkom i Zoranom Mamićem, Vrbanovićem i njihovim pravnicima. Mogu vam reći da je došlo do velikog pomaka u našim pregovorima. Bit ću optimističan pa ću reći da bi sve moglo biti riješeno do četvrtka“, kazao je Primorac.

Jozipović: Vaha nastavlja karijeru u inozemstvu!

Vahin menadžer Mate Jozipović pozdravio je Dinamovu odluku da se spor riješi sporazumno.
To bi bilo najnormalnije. Vaha još uvijek ima ugovor s Dinamom. To je ono najvažnije“, podcrtava Jozipović i demantira spekulacije o mogućem Vahinom preuzimanju klupe Hajduka.
„Ma, nema od toga ništa. Valjda je svima jasno kako Hajduk ne može platiti Vahu. Jučer sam razgovarao s nekim novinarima u Poljudu, ali tamo uopće nisam bio radi Vahe“, kaže Jozipović te ističe kako je njegov klijent imao puno inozemnih ponuda prije nego što se dogovorio s Mamićem da ostaje na mjestu trenera u Dinamu.

Jozipović dovodi pojačanja u Hajduk?: Pripremamo iznenađenja!

„Odbacili smo sve ponude. Vaha je htio ostati u Dinamu. Još uvijek nismo obnovili razgovore. Učinit ćemo to kad se riješi ova situacija s Dinamom. Vaha će najvjerojatnije karijeru nastaviti u inozemstvu“, poručuje Jozipović.
No, zbog čega ili bolje rečeno zbog koga je Jozipović bio na razgovori s čelnicima Hajduka?
Ne mogu vam to otkriti, ali mogu vam reći da pripremamo neka iznenađenja. Više će se znati za nekoliko dana“, zagonetno će Jozipović.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider