Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bijeli' kažnjeni zbog bakljade

Torcida tražila Krstičevića zbog najave 'guranja' Šošinog igrača!

Disciplinska komisija HNS-a kaznila je Hajduk s 20 tisuća kuna zbog bakljade Torcide za vrijeme velikog derbija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je dobio novu 'čestitku'. Na adresu splitskog kluba stigla je kazna HNS-a od 20 tisuća kuna. Disciplinska komisija je zabilježila upotrebu pirotehničkih sredstava i ometanje suparničkih igrača laserom. Hajduk još nije objavio hoće li se žaliti na iznos nove kazne.

Podsjetimo, 'bijeli' su nakon derbija imali velike prigovore na suca Bebeka koji je definitivno utjecao na rezultat utakmice. Međutim, sudačka komisija se nije oglasila.

Iako su na svom transparentu tvrdili kako 'zbog Hajduka neće', navijači 'bijelih' su po isteku 90. minute velikom bakljadom prekinuli derbi na dvije minute. Ipak, disciplinska komisija Prve HNL bila je nemilosrdna.

Danas je na Poljudu ujedno održana i konferencija za novinare na kojoj je Mišo Krstičević najavio predstojeću utakmicu protiv Istre 1961.

''Učinit ćemo sve da odigramo dobru utakmicu i da pobijedimo. Ali ne mogu obećati pobjedu jer ovaj Hajduk nema moć da možemo reći: sigurno pobjeđujemo, zabiti ćemo pet, šest komada. Istra nam je nezgodna, očekujem tešku i tvrdu utakmicu. Pamiću skidam kapu, jako ga cijenim, imam momčad koja zaslužuje puno više'', izjavio je Hajdukov trener te nadodao:

''Čuo sam da su me tražili neki momci, ali nisam bio u Splitu nego u Zagrebu. Što god da ih zanima objasnit ću im oči u oči. Mene zanima samo Hajduk i Hajduk mi je iznad svega. Ako se dogodi da Kalinić brani, onda je to zato što je zaslužio da dobije prigodu.''

Nekolicina pripadnika Torcide tražila je na Poljudu razgovor s trenerom Hajduka zbog njegove izjave kako bi u sljedećim utakmicama mogao više koristiti Lovru Kalinića na vratima. To su mnogi odmah povezali s činjenicom što je Kalinićev menadžer Siniša Šošo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider