Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ionako mu duguju

Hajduk kaznio Caktaša s 15 tisuća eura: Navijači će me razumijeti

Hajduk je čvrsto odlučio zaključiti priču o Miji Caktašu i njegovoj poruci navijačima "neka jedu g....".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vratio se najbolji strijelac bijelih treningu s prvom momčadi, u ponedjeljak je bio sa strane, jer je imao sastanak s vodstvom kluba. Kazna je drakonska, jedna od najviših, a svakako je najviša u ovom novom Hajduku.

>> Hajduk 'trlja ruke': Radošević na meti Udinesea, Caktaš nije izbačen

''Caktaš je kažnjen s 15 tisuća eura, taj iznos će se naplatiti od onoga što je već zaradio kroz bonuse, a nije naplatio'', rekao je Hajdukov glasnogovornik Ante Bilić.

Caktaš se navijačima za svoj istup ispričao već nakon subotnje utakmice s Lokomotivom. Sada je još jednom ponovio ispriku.

''Sve se već zna, ispričao sam se za ono što sam rekao, moja reakcija bila je neprimjerena, nije se odnosila na naše navijače koji su uvijek uz nas, koji su nam pomogli da dobijemo kredit, već se odnosilo na 2-3 čovjeka koji su bili na zapadu'', objasnio je Caktaš.

Izgleda da mladić još nije shvatio da su svi navijači jednaki, nema pravih i krivih. I oni sa zapada imaju jednaka prava kao i oni sa sjevera. Ali, valjda će naučiti s vremenom, odnosno na ljudima iz kluba je da ga nauče. A što su mu govorila ta dvojica, trojica sa zapada?

''Bolje je da vam to ne govorim'', rekao je Caktaš.

U Splitu nikada nije lako kada se igrač nađe na meti navijača. Caktašu bi se baš to moglo dogoditi.

''Pogriješio sam, ali vjerujem da će me pravi navijači razumjeti. Uvijek će biti ovakvih koje sam čuo sa zapada. Ako mi i budu zviždali, moći ću se nositi s tim'', kazao je Caktaš.

Proteklih dana, kaže, nije imao nikakvih nesporazuma po gradu.

''Nije bilo nikakvih problema'', rekao je Caktaš.

Sada se okreće gostovanju bijelih u Osijeku i nada se da svi ovi događaji neće ostaviti posljedica na njegovu igru. Prvi je Hajdukov strijelac, ali nije opterećen postizanjem pogotka. Ako zabije, kome će ga posvetiti?

''Nemam ga kome posvetiti, važnije je da dobijemo utakmicu. Ući ću u utakmicu hladne glave, očekujemo pobjedu'', zaključio je Caktaš, koji je skupo platio svoju pogrešku. I statusno i financijski...(Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider