Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Tribine kao motivacija

Hajduk i Rijeka u izravnoj borbi za Europu: 'Odluka će pasti u zadnjem kolu'

Kao što smo i rekli, iza Dinamovih leđa odigrava se super zanimljiva borba za naslov viceprvaka, te mjesta u kvalifikacijama Europske lige. Lokomotiva, Hajduk, Split i Rijeka - svi oni vide svoju računicu u završnici sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lokosi su u petak pobjedom protiv Splita napravili značajan iskorak, a veliku ulogu imat će i Jadranski derbi koji se sutra igra na Poljudu.

Jadranski derbi na Poljudu od iznimne je važnosti i za Hajduk i za Rijeku. U lovu na drugo mjesto pobjeda im je prijeko potrebna jer se Lokomotivina prednost mora smanjiti.

"Do kraja prvenstva neće se znati tko će ući, a tko neće u Europu. Ove četiri ekipa koje se bore, one će jednostavno biti u tim previranjima i tim utakmicama. Mislim da će se tek u zadnjem kolu definitivno znati što je", izjavio je Krstičević.

Dolazak Rijeke derbi je sam po sebi, a tim više kada se uzme u obzir riječki roster.

"Ekipa koja je sazdana od iskusnih igrača koji su u karijeri prošli puno toga. Ekipa koja ima potencijala", rekao je Krstičević.

Dolazak Matjaža Keka pozitivno je djelovao na momčad s Kantride, a onda su stigla dva poraza. I to bolna. Baš protiv Lokomotive i Splita. Sampouzdanje je poljuljano.

''Ali, to je ljudski. Kad uđeš u jednu pozitivnu seriju, pa doživiš jedan poraz ili dva, normalno da počinju razmišljanja, ali to je normalno", objasnio je Kek.

Krstičević zato ima jasan recept za Hajdučki trijumf.

"Maksimalno angažirani, sa željom da stvorimo što više šansi, da te šanse realiziramo i da pobijedimo", izjavio je trener Hajduka.

Poljudske tribine velika su motivacija i za jedne i za druge. Krstičević uživa u simbiozi njegove momčadi i vjernih navijača.

''Oni su to znali prepoznati i na tom im još jedanput hvala, na toj ogromnoj podršci koju imamo o većine naših navijača", izjavio je Krstičević.

''Ja sam uvjeren da ćemo igrati u predivnom ambijentu, uz korektno suđenje i da će to biti pravi derbi", zaključio je Kek.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider