Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odličan posao Bijelih

Hajduk doveo pojačanje: Zabio im u Europi pa stigao na Poljud

Novopečeni gruzijski reprezentativac Giorgi Iluridze novi je igrač Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Giorgi Iluridze stigao je na Poljud gdje će ovaj mladi (21) Gruzijac nastaviti svoju karijeru. Sad već bivši napadač Dile iz Gorija posljednju je utakmicu odigrao još sinoć u Tbilisiju protiv bečkog Rapida, a već je jutros je stigao u Split.

>> Hajduk doveo austrijskog Bosanca: 'Velika mi je čast što sam potpisao'

U Hajduku tvrde kako je njegov transfer bio dogovoren čak i puno prije konačnog ishoda utakmice Play-offa Europske lige između austrijske i gruzijske momčadi. Od ishoda dvoboja Rapid - Dila nije ovisio Iluridzeov transfer, Giorgi je bez obzira na rezultat već ranije potvrdio svoj dolazak u Hajduk.

Upravo je Iluridze zabio Hajduku za Dilu na Poljudu. Gruzijska 'desetka' dobila je pohvalu za svoje igre i od izbornika Temurija Ketsbaije. Pozvao ga je za predstojeće kvalifikacijske utakmice protiv Francuske i Finske, a odmah po povratku iz Tbilisija gdje reprezentacija igra obje utakmice, premijeru u dresu Hajduka imat će 14. rujna na Poljudu u derbiju protiv Dinama.

Pretpostavlja se kako je Gruzijac stigao bez odštete jer u Dili nije imao ugovor koji bi ga obvezao na ostanak.

Giorgi Iluridze će biti predstavljen u ponedjeljak ujutro na Poljudu, kad će dati i prve izjave u dresu Hajduka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider