Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratarska kriza 'bijelih'

Hajduk bijesan na suce: Oštetili su nogomet, to nije suđenje za prvu ligu!

Hajduk je upao u jednu od najvećih vratarskih kriza u povijesti, izvan stroja su prvi, drugi i četvrti vratar!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kaliniću je lakat sve bolje, ali još ne trenira pod punim opterećenjem. Dante Stipica u Puli je zaradio potres mozga i frakturu nosne kosti, noć je proveo u bolnici i čeka ga pauza od desetak dana, izgubljen je za Osijek i Dinamo. Četvrti vratar Ivo Grbić (17) ima problema sa sinusima, nije branio za juniore. Kako stvari stoje, u Osijeku će na vrata junior Fabijan Tomić, koji je u Puli uspješno zamijenio Stipicu, a ne zna se tko će mu biti pričuva.

Čelnici kluba udarili su, pak, na suca Frana Jovića. Njegovi previdi stavljeni su na službenu stranicu. Jović je pogriješio kod jedanaesterca, koji je vratio Istru u igru, a to što kasnije nije dosudio još jedan, čisti jedanaesterac za Istru više govori o njegovoj savjesti. Jović i pomoćnici sudili su loše, griješili na obje strane, ali valja notirati da je taj jedanaesterac bio ključan.

''Oštetio je Jović najprije nas, pa Istru. Oštetio je nogomet, to nije bilo suđenje za prvu ligu, ni njega, ni pomoćnika!'', kazao predsjednik 'bijelih' Marin Brbić. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider