Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ne obećavam ništa'

Groznica derbija, drugi put: 'Hajduku je isto - drugi ili zadnji'

Uoči sutrašnjeg derbija s Dinamom trener Hajduka Mišo Krstičević održao je press konferenciju, na kojoj je još jednom izrazio žaljenje što se utakmica nije igrala u nedjelju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"To su bile objektivne okolnosti, koje su nam donijele velike probleme, jer već u petak moramo putovati za Vinkovce. Nema nam druge nego pronaći nove motive, mogli bismo plakati 50 dana zaredom", poručuje Krstičević:

"Igramo doma i napravit ćemo sve da pobijedimo. Igrat ćemo napadački kao i uvijek u posljednje vrijeme, što nam je donijelo dobre rezultate."

Osvrnuo se na trener Bijelih i na same razloge odgode: "Već sam nekoliko puta naglašavao da svatko u klubu treba odgovarati za svoj rad, a što se tiče navijača, oni imaju pravo tražiti maksimum od nas. Mi nismo dobili plaću, ali od Hajduka su se svi kad-tad naplatili", znakovito je kazao Krstičević, koji očekuje da će motiv njegovih igrača biti velik i u srijedu:

"Bili su kao na iglama u nedjelju, vjerujem da će tako biti i sada. Iskustvo koje nam nedostaje moramo nadoknaditi željom i zalaganjem. Nižiću, koji ima 23 godine, ovo će biti prva ovakva utakmica, a naša obrana nikad dosad nije nastupila u postavi s kojom ćemo istrčati u srijedu."

Krstičević se nije dao navući na pitanje novinara vjeruje li još uvijek u naslov prvaka: "Ne želim ništa obećavati, ne volim općenito davati obećanja. Nama je isto, drugi ili zadnji", zaključio je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider