Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispod južne tribine

FOTO Zavirite u Dinamov novootvoreni hotel

Na Maksimiru je ovog ponedjeljka upriličena svečanost.

Povod je bio otvaranje hotela " '67." namijenjenog prvoj momčadi Dinama.

Hotel je otvorio gradonačelnik Milan Bandić, a osim njega prisutno je bilo mnoštvo uglednika, među kojima i Slaven Zambata - Sinjanin koji je bio jedan od glavnih igrača Dinamove generacije koja je 1967. osvojila Kup velesajamskih gradova.

"Eh, da je barem ovako bilo u vrijeme dok sam ja igrao u Dinamu. Toplo mi je oko srca kad vidim kako danas izgleda stadion Maksimir. U moje vrijeme o uvjetima kakve ima prva momčad Dinama mogli smo samo sanjati", poručio je Zambata.

Predsjednik Dinama Mirko Barišić uz hotel je hvalio i cjelokupnu infrastrukturu na Maksimiru: "Imamo nove stolice, njih 35 tisuća, nove klupe za igrače i trenere, novi vrhunski grijani travnjak. Uložili smo u sve oko 86 milijuna kuna."

Gradonačelnik Milan Bandić istaknuo je kako je ovo veliki dan za Dinamo i Grad Zagreb: "Mi s Dinamom imamo jedno lijepo partnerstvo, Grad ulaže u Dinamo, ali Dinamo puno više vraća Gradu. Čestitam cijeloj Upravi Dinama što su u ovim teškim vremenima pronašli sredstva za ovakvu investiciju", kazao je Bandić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider