Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Baš nas zanima

Ovo su Brazilci koji bi trebali pomoći Hajduku: Jedan stiže iz Lisabona

Sutra u Split stižu pojačanja iz Brazila, ali ne ona o kojima se pisalo.

Ništa od Kakina rođaka u Hajduku. Izvjesni Higor, ali i Mattheus bila su imena s kojima se prošlog mjeseca baratalo na Poljudu i u medijima. No, u Hajduk će stići druga dva igrača brazilskog prvaka. Radi se Lucasu Patinhu i Cassiju Gabrijelu koji bi trebali u Splitu ostati najmanje godinu dana.

Brazilci Lucas Patinho i Cassio u subotu poslijepodne, odnosno navečer, stići će na Poljud, te se nakon obavljenih liječničkih pregleda priključiti svojoj novoj momčadi. Sergije Krešić je uoči odlaska na prvi dio priprema u Međugorje čak kazao kako će oni odmah potpisati, bez provjere.

Fluminense je pak na svojoj internetskoj stranici najavio suradnju s Hajdukom.

''Posudbama Lucasa Patinha i Cassija započinjemo suradnju koja će koristiti i nama i Hajduku. U Hrvatsku idu dva mlada igrača koja će im puno pomoći'', kaže je izvršni direktor Fluminensea Marcelo Teixeira.

On je objasnio kako će se suradnja Fluminensea i Hajduka nastaviti slanjem novih nogometaša u Hajduk, a u akademiju brazilskog prvaka doći će neki mladi nogometaši iz Hrvatske.
Inače, Lucas Patinho bio je na probi u Sportingu, no očito nije zadovoljio pa će produžiti u Split. On je bio i član mlade U-20 reprezentacije, dok se o Cassiju pak ništa ne zna osim da i on ima 20 godina.

U srijedu će Bijeli odigrati i prvu utakmicu u 2013. godini, Patinho i Cassio prvi put će se u bijelom dresu moći vidjeti u srijedu u 14 sati u Čitluku. Hoće li oni biti pojačanja ili Hajduk slične igrače već ima u svom dvorištu vidjet ćemo ovog proljeća.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider