Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Četnik i Grobar'

Evo zašto je Hajduk rekordno brzo raskinuo s bosanskim Srbinom

Vijest o raskidu ugovora s Goranom Galešićem primljena je s nevjericom među pratiteljima zbivanja u HNL-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naravno, ne toliko zbog Galešićeva nogometnog znanja već zbog činjenice da je 24-godišnji veznjak potpisao ugovor s Bilima prije 19 dana (!).

Galešića je u Hajduk prije dvije godine pokušao dovesti i tadašnji predsjednik Hrvoje Maleš, a uoči početka ove sezone Hajduk ga je potpisao na tri godine. Galešiću su prilikom predstavljanja 'ispadali bomboni iz usta', ali se nije dugo zadržao u Splitu.

Naime, na njegovu inicijativu ugovor je raskinut, a za 24 sata je otkrio i prave razloge zašto je želio otići iz Splita: "Nazivali su me četnikom i grobarom, prijetili su mi i osobno i na Facebooku", rekao je Galešić, aludirajući na navijače Hajduka koji su ga vrijeđali tijekom posljednje pripremne utakmice Bilih u Sloveniji (pobjeda protiv novog slovenskog prvoligaša Zavrča).

"Mogao bih ja prijeći preko uvreda, ali nisam htio da zbog mene ispaštaju klub i grad. Hvala ljudima iz Hajduka koji su me lijepo primili, ostat će mi u lijepoj uspomeni. Ove ružne stvari ću zaboraviti", dodao je Galešić, inače rođeni Banjalučanin koji je u svojim ranijim istupima izjavljivao kako mu je životni san zaigrati za Partizan, preko čega torcidaši očito nisu mogli prijeći.

Komentar cijele priče dao je i predsjednik Hajduka Marin Brbić: "Kad vam igrač dođe raskinuti ugovor zbog takvog razloga, onda vam ne preostaje puno manevarskog prostora nego izaći mu u susret."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider