Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U društvu starijeg brata

Evo kako je Zoran Mamić prokomentirao incident u Sarajevu!

O novom incidentu Zdravka Mamića, koji je u nedjelju izbio u loži sarajevskog stadiona Grbavica, na konferenciji za medije uoči finala hrvatskog Kupa govorio je Zoran Mamić…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama bio je u društvu starijeg brata u vrijeme incidenta te je rekao kako se nije dogodilo ništa strašno. Sukob je, kaže, započeo jedan Dinamov navijač.

"On je došao pred nas, kao što je došlo i drugih 50-ak ljudi koji su se slikali, i počeo vrijeđati. I u tom trenutku je on gurnuo, ma ne gurnuo, naslonio ruku na Zdravka i Zdravko je njega samo gurnuo, maknuo i rekao 'daj me pusti na miru, makni se'. Dečka su odveli, mi sjeli, počeli gledati utakmicu. Gledali utakmicu 10,15 minuta, došao je jedan gospodin iz policije, tražio je osobnu kartu od Zdravka da mora napraviti zapisnik. Zdravko mu je dao osobnu kartu i ostao sjediti dalje, gledati utakmicu. Vratio se nakon 5,10 minuta, vratio osobnu kartu i rekao 'sve je u redu, nema nikakvih problema'. Da bi se opet vratio taj isti za 5 minuta da moraju ići u policiju dati izjavu, da ga je ovaj prijavio da ga je Zdravko htio udariti."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider