Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve na jednom mjestu

Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV: Pogledajte novo ruho maksimirskog juga

I dok Dinamo lovi treći uzastopni nastup u Ligi prvaka, u modrom taboru ipak postoji jedan segment u kojem bitno zaostaju za europskom elitom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

A to je maksimirski stadion koji je daleko od visokih kriterija nacjenjenijeg klupskog natjecanja na svijetu. No, na Maksimiru su i ovog ljeta radili kako bi se smanjio jaz i na tom polju. Maksimirska južna tribina ovoga ljeta pretvorena je u jedno veliko gradilište. Dnevnik Nove TV dobio je ekskluzivno pravo da se uvjeri što je do sada napravljeno i kako teku radovi.

A do sada je odrađen dobar dio posla. Maksimirski jug bitno je promijenio izgled - od ulaska u kompleks...preko kapelice Svetog Josipa izgrađene odmah do svlačionica...do same svlačionice modre momčadi.

Dinamova momčad tako na jednom mjesto ima praktički sve što joj je potrebno - od mini liječničke ambulante, preko fizioterapeutskog djela, sve do jacuzzi kada u kojima se igrači mogu maksimalno opustiti.

No, za radnike opuštanja nema. U tijeku su radovi na glavnom dijelu projekta - hotelu s 18 dvokrevetnih soba i jednim velikim apartmanom. I ova prostorija koja je također još u izgradnji, uskoro bi trebala biti pretvorene u prostoriju za razonodu gdje će Dinamovi igrači kratiti vrijeme između treninga ili utakmica kartajući ili igrajući playstation i biljar.

Dok radovi još traju u Dinamu kažu kako ne mogu predvidjeti konačni trošak.

"Prilikom građenja dolazimo do nekih vantroškovničkih troškova koje nismo imali priliku planirati jer nismo znali u kakvom je stanju, ali da se radi o dosta milijuna kuna, radi se o dosta milijuna kuna'', rekao je direktor stadiona Miljenko Sakoman.

Cilj je da igrači veći dio dana provedu na stadionu.

''Da dođu na posao u osam ujutro i da odu doma u devet, deset navečer", poručio je Sakoman.

Završetak radova planiran je za 1. rujna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider