Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije toliko suludo

Eduardo ponovno u Dinamu? Kod Mamića je sve moguće!

Nova inicijativa Zdravka Mamića oko povratka Eduarda da Silve čini se nevjerojatnom, ali treba li se čuditi povratku Dudua na Maksimir.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zdravko Mamić ispalio je kako 'dovodi Eduarda na Maksimiru'. Naravno, rečeno je u to u njegovom stilu, pa su mnogi sa skepsom prihvatili ovu vijest. Čak je i brat Zoran dodao kako to i nije neka realna kombinacija za Dinamov ljetni prijelazni rok.

Ne samo zbog toga što Eduardo igra u superbogatom Šahtaru gdje ima tri milijuna eura godišnju plaću nego su odnosi Mamića i Dudua na najnižim granama. Dvojac se vuče po sudu, jer hrvatski reprezentativac ne želi isplaćivati Mamiću postotak koji gazdi Dinama jamči sporan građanski ugovor potpisan na početku karijere Eduarda da Silve.

Mamić je u ožujku izazvao incident na Općinskom sudu u Zagrebu uoči utakmice sa Srbijom. Vulgarno je vrijeđao Eduardovog odvjetnika Crnića zbog čega ga je sutkinja kaznila novčano. Mamić tuži Dudua, Dudu tuži Mamića zbog lihvarenja. Sva imovina nogometaša u Hrvatskoj je zbog ovog procesa – zamrznuta.

I onda odjednom priča o povratku u Dinamo. Eduardo  nije rekao definitivno 'nema šanse'. Ima 30 godina, a ugovor s ukrajinskim prvakom traje mu do ljeta 2014. godine.

''Ne iznenađuju me Mamićeve riječi, ali u Dinamo bih se vratio iz ljubavi. Ne zbog novca. U Dinamo se ne bih vratio dok traje sudski postupak'', poručio je Dudu u Sportskim novostima.

Njegov uvjet bio bi prekid sudskog procesa, što znači vjerojatno i da ne mora isplatiti Mamiću dug prema famoznom građanskom ugovoru. Dinamo se transferima i Ligom prvakom obogatio i može mu dati plaću kakvu u Hrvatskoj nitko nije imao.

Sve to bi vrlo vjerojatno potpuno okrenulo situaciju i uza svu zlu krv između Mamića i Eduarda, ipak postoje izgledi za veliki povratak. Rekli bismo – mali, ali kod Mamića je sve moguće...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider