Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Promjene na Bosutu

Dvije velike obljetnice u Vinkovcima: Nova era Cibalije i Ultrasa!

Novoizabrano vodstvo navijačke skupine Ultras, predsjednik Ivan Borković, dopredsjednik Hrvoje Teklić, tajnik Mario Oršolić te član Vanja Novoselac, danas se sastalo s predstavnicima HNK Cibalia...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novoimenovani predsjednik Uprave Cibalije Zvonimir Hodak upoznao se s novim vodstvom Ultrasa, a tijekom sastanaka otvorena su brojna važna pitanja i dogovorene smjernice buduće suradnje koja ima za cilj pojačati komunikaciju između kluba i njegovih navijača. Uz Hodaka sastanku s Ultrasima nazočio je i član uprave za financije i marketing Mario Jurić te sportski direktor Držane Pernar koji su podržali nastojanja u što boljoj komunikaciji.

"Iznimno sam zadovoljan što su Ultrasi došli u klub predstaviti novo vodstvo i što smo imali priliku porazgovarati i začeti temelje još kvalitetnije i intenzivnije suradnje. Oni su naši navijači i ovaj klub je na njih ponosan. Spadaju u najuzornije hrvatske navijačke skupine i na gostovanjima nas prate u velikom broju, nadaleko su poznati po originalnom navijanju i koreografijama. Svakako nam je cilj da ih ima što više i podržat ćemo njihova nastojanja u poboljšanju uvjeta za rad Udruge. Ultrasi i mi imamo isti cilj, svi volimo ovaj klub i želimo mu samo najbolje", istaknuo je predsjednik Uprave Cibalije Zvonimir Hodak dodajući kako se nada češćim sastancima sa predstavnicima navijača kako bi se poboljšala komunikacija.

Uprava Cibalije obećala je osigurati sponzore koji će osigurati prijevoz na gostujuće utakmice ove sezone za udrugu Ultras, a suradnja kluba i Udruge navijača biti će bliža i u odnosima sa javnošću te obostranom razmjenjivanju informacija i vijesti kroz sve dostupne kanale komunikacije. Nakon sastanka predsjednik Udruge Ultras Ivan Borković nije krio zadovoljstvo dogovorenim.

"Zadovoljan sam sa svime što smo dogovorili. Došli smo s ciljem da se upoznamo s novim predsjednikom Uprave te da mu se kao novo vodstvo predstavimo. Nakon svega što smo dogovorili i nakon današnjih razgovora, moram reći kako uistinu očekujem dobru suradnju na obostrano zadovoljstvo. Dobili smo odgovore i pojašnjenja i na neka pitanja koja muče naše članove, a vodstvo kluba imalo je razumijevanja i za naše probleme i nastojanja da Udrugu učinimo boljom i funkcionalnijom za sve njene članove", zaključio je Borković koji je predsjednika Uprave Cibalije darivao u ime Ultrasa knjigom i promidžbenim materijalima vinkovačke navijačke skupine Ultras, koja ove godine bilježi 20 godina postojanja imena Ultras, a posebno planiraju obilježiti i veliku obljetnicu 30 godina vinkovačkog prvoligaškog statusa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider