Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čekaju ih jake utakmice

Dinamovci otputovali u Njemačku: 'Neće nam biti lako protiv Leverkusena'

Nogometaši Dinama su jutros otputovali u Njemačku gdje će u nedjelju nastupiti na pripremnom turniru u Düsseldorfu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U zrakoplov se nije ukrcao Arijan Ademi koji je otpao zbog lakše ozljede pa će se s dijelom igrača modrima priključiti u Turskoj.

''Nakon kratkog boravka u Zagrebu idemo na nastavak priprema, a posebno nas veseli ovaj turnir u Njemačkoj. Tamo nas čekaju dvije utakmice protiv njemačkih klubova, igrao sam već s njima dok sam bio tamo i znam da kod njih nikada nema popusta; nema veze što se radi o prijateljskom turniru. Ići će 100 posto i svakako će to biti zanimljive utakmice, a mi se nadamo što boljem rezultatu'', rekao je Zvonko Pamić za službenu stranicu Dinama.

Slično razmišlja i El Soudani.

''Igramo protiv Leverkusena, momčadi iz vrha jedne od najjačih liga na svijetu i neće nam biti lako, ali dat ćemo svoj trenutni maksimum iako je jasno da nismo niti blizu vrhunca forme. Odlično se osjećam, super je atmosfera u momčadi i gušt je biti dio toga, a i treninzi su zanimljivi'', rekao je Soudani. (VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider