Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Možda su pogriješili?

Dinamovci odbili sjajne ponude: Ovo je kikiriki spram toga!

Za Leku je razumljivo zašto nije otišao, dovoljno je već zaradio, imat će minutažu u Dinamu, a i dobio je dijete, dok je Pokrivač trebao otići...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andrej Kramarić ipak je otišao u Lokomotivu na posudbu, tamo će se pokušati boriti za svoje mjesto u momčadi. I dobio je vrlo pametnu odluku, možda ne bi bilo loše da je to napravio i ranije, da nije izgubio toliko vremena na tribinama gdje je njegov nesporni talent samo stagnirao.

Plavi su tako možda zaključili prijelazni rok, iako nikad se ne zna. Ovih dana gotovo se dogodio odlazak dvojice veznih igrača, Jerka Leke (31) i Nikole Pokrivača (26). Naime, dobili su financijski vrlo izdašne ponude iz Kine, ponude prema kojoj je ono što zarađuju u Dinamu - kikiriki. Ponuđeni su im ugovori na dvije godine, s opcijom za treću.

No, obojica su te ponude odbili. Za Jerka Leku je prilično razumljivo, on je ipak bliže prvom sastavu Dinama, polivalentan je i Čačić će ga puno koristiti. K tome, dovoljno je zaradio u karijeri, nedavno je postao otac. No, Pokrivač je možda i pogriješio, nije u užim planovima trenera Čačića i u Kini je mogao lijepo zaraditi, osigurati egzistenciju.

Da su plavi igrači odlučili prihvatiti ponude, Dinamo ne bi mnogo zaradio, no oslobodio bi se ugovornih obveza i smanjio troškove proračuna koji ionako u Maksimiru pokušavaju srezati za desetak milijuna eura. (Agencija VLM)

Nastavi čitati

Nastavi čitati