Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Tandem Ante i Bojan

Dinamova nada na meti Rome: Ne pitajte o ugovoru!

Na press-konferenciji u Maksimiru predstavljeni su i dva mlada igrača Dinama Ante Ćorić i Bojan Knežević, najbolji igrači kadetske momčadi Dinama koja je nedavno osvojila međunarodni dvoranski turnir Jugend Euro Cup.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener kadeta Dinama Jozo Bandić pojasnio je o kakvom se turniru radi.

Čovjek za pomirbu s BBB-ima: 'Jožina želja je bila da grad gori kao 2006.'

"To je tradicionalni međunarodni turnir u blizini Stuttgarta. Osvojili smo njegovo 25. jubilarno izdanje. Prošli smo skupinu bez većih problema pa smo u četvrtfinalu pobijedili Red Bull, a onda u polufinalu Stuttgarta. Njemački mediji naglasili su kako je to bila najbolja utakmica u 25 godina turnira. Herthu smo u finalu dobili 2:1. Ante Ćorić je bio najbolji igrač, a Bojan Knežević najbolji strijelac turnira", kazao je Bandić.

Knežević ističe kako mu je uzor Xavi od inozemnih igrača, a Ćorić najviše voli Ronaldinha, dok od domaćih Knežević najviše cijeni Kovačića, a Ćorić Modrića.

Mladi Dinamovi talenti poprilično su sramežljivi, no na pitanje o stipendijskim ugovorima rezolutno odgovaraju:

"Nećemo o tome, to nije tema presice", kazao je Knežević koji je prema našim saznanjima već duže vrijeme na meti talijanske Rome.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider