Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Znali smo da je lud

Dinamov novi vratar želi u ring s Cro Copom

Pablo Migliore na prvom je treningu Dinama odmah zaokupio pažnju sedme sile.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinska 'faca' podići će prašinu tijekom svog boravka u Zagrebu. Prognozirali smo to čim je stigao na potpis ugovora u Zagreb. Ljepši spol već je komentirao isklesano tijelo Pabla Migliorea koji nije samo nogometni vratar već i borac.

>> 'Ludi Pablo': Nova zvijezda Dinama zaludit će Hrvatice!

Naime, Pablo godinama trenira boks i kick-boks. Novinarima je na prvom treningu otkrio kako bi volio na sparingu ući u ring s Mirkom Filipovićem kojeg iznimno cijeni i prati tijekom cijele karijere.

Migliore je fasciniran Zagrebom iz istog razloga zbog kojeg se jednako osjećao pri dolasku Luis Ibanez. U Buenos Airesu ne može parkirati na ulici, a da budete sigurni kako vam nitko neće pokušati ukrasti automobil ili nešto iz njega. Zagreb je za argentinsku metropolu – čuvani parking.

Spomenimo i kako je jedina veza Migliorea s 'ostatkom svijeta' tj. svima u Dinamu upravo sunarodnjak Lucho Ibanez. Pablo 'abla' samo španjolski, ali je zato Lucho postao pravi stručnjak za hrvatski.

Koliko bi Migliore izdržao u ringu s Mirkom?

Ukupno glasova:

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider