Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uoči Černomoreca

Dinamo poziva: Dovedite djecu u Kids korner

Veliko 'modro' dječje druženje sprema se 19. rujna od 16 do 20 sati u Dinamo Kids Korneru na zapadnom parkingu stadiona Maksimir (kod bacača diska)!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poziv Dinama navijačima:

Dinamo časti sve zagrebačke klince te ih poziva na četverosatnu 'modru' zabavu! Modri je klub odlučio organizirati Dinamo Kids Korner kako bi razveselio najmlađe uoči europske utakmice Dinamo - Černomorec koja se igra istog dana u 19:00 na Maksimiru.

U Dinamo Kids Korneru od 16 do 20 sati svu djecu čekaju razni zabavni sadržaji u kojima mogu uživati potpuno besplatno! Djeca će moći uživati u napuhancima za skakanje, mini nogometu, speed nogometu koji otkriva koliko brzo možete puknuti loptu, prezentaciji nogometnih vještina malih profesionalaca iz Nogometne škole Dinamo, facepaintingu kojim mogu lice ukrasiti Dinamovim grbom, a cijelo to vrijeme zabavljat će ih Plavko, Štrumfovi i Ledo Medo.

Za sve male i velike ljubitelje košarke, u fan zoni bit će organizirano i gledanje utakmice u kojoj će naši sjajni košarkaši protiv Ukrajine pokušati upisati još jednu pobjedu i ući u polufinale EuroBasketa. Utakmicu četvrtfinala Hrvatska - Ukrajina od 17:45h na velikom će LED displayu uz okupljene navijače pratiti i dvojica igrača Dinama koji će se veselom društvu priključiti u 17:30h!

Nismo zaboravili niti na roditelje koji, dok se djeca zabavljaju i uživaju s igračima, mogu gledati spomenutu utakmicu na LED displayu, uživati u gastro ponudi naših partnera, kao i saznati sve detalje o Nogometnoj školi Dinamo, ukoliko jednog dana i njihovi ''klinci'' požele trenirati nogomet i biti nogometaši 'modroga' kluba.

Pozivamo svu zainteresiranu djecu da nam se pridruže u četvrtak, 19. rujna od 16 sati u našem Kids Korneru jer osim što će imati sjajnu priliku upoznati igrače Dinama, za najspretniju djecu pripremili smo i neke nagrade!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider