Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova velika nada

Dinamo potpisao ugovor s talentiranim stoperom

Dinamo nastavlja potpisivati ugovore s najtalentiranijim mladićima iz naše nogometne škole pa je tako potpis na ugovor s prvacima Hrvatske stavio branič Hrvoje Džijan!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u utorak profesionalni ugovor s Modrima potpisao Tibor Halilović, isto je napravio i godinu dana mlađi Hrvoje Džijan. Hrvoje je Slavonac iz Županje, a u Dinamo je došao prije tri godine iz Cibalije:

Jedan Halilović otišao, drugi došao: Dinamo potpisao nadarenog 19-godišnjaka!

"Nogomet sam počeo igrati u Graničaru iz Županje gdje sam bio više godina da bi potom dobio poziv i prešao u Cibaliju. U Vinkovcima sam bio samo jednu godinu kada me zvao Dinamo na što nisam dugo razmišljao i došao sam u Zagreb", priča nam mladi stoper.

"Želio bih se puno zahvaliti svojim roditeljima i obitelji koji su me podržavali i cijelo vrijeme bili uz mene. Naravno, hvala i svim trenerima koji su me trenirali jer svaki od njih mi je pomogao u razvoju", kaže Hrvoje koji će za 20-tak dana postati punoljetan.

Kada smo mladića koji se dobro snalazi ispred mikrofona pitali "sjećaš li se kako je izgledao tvoj prvi intervju" Hrvoje se sa smiješkom prisjetio:

"Kako se ne bi sjećao? Imao sam devet godina, igrali smo turnir i razgovor je bio za Radio Županju, a kada me voditelj pitao 'gdje bi jednoga dana volio igrati?' odmah sam odgovorio: 'u Dinamu'. Taj san mi se ostvario i presretan sam zbog toga je sam oduvijek maštao o ovome."

Hrvoja su rad, talent i odricanje doveli ovdje gdje se nalazi danas, a nastavi li ovako raditi u budućnosti – bit će jedan u nizu Slavonaca koji su odigrali važnu ulogu u sjajnim rezultatima našeg kluba. (GNK Dinamo)

OSOBNI KARTON

Ime i prezime: Hrvoje Džijan
Datum rođenja: 26.6.1996.
Pozicija: Stoper
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider