Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U 'šarenom' sastavu

Dinamo odlazi u Ukrajinu popraviti dojam: Hajduk je puno važniji!

Dinamo je otputovao u Odesu gdje ga sutra očekuje utakmica s Černomorecom u Europskoj ligi…

„Idemo u Ukrajinu popraviti dojam koji smo ostavili do sada u Europa ligi. Želja nam je odigrati što bolju utakmicu protiv Černomoreca i pripremiti se za ono što nas čeka, i što nam je u ovom trenutku važnije - nastavak prvenstva i Kup", kazao je uoči polaska za Odesu trenutačni trener Dinama Zoran Mamić, a prenosi službena web stranica Dinama.

Podsjećamo da "modre" u nedjelju na Maksimiru očekuje veliki derbi s Hajdukom u Prvoj HNL.

"Oni igrači koji će igrati sutra sigurno će dati sve od sebe i pokušat ćemo napraviti dobar rezultat. Iako nemamo šanse za prolaz u nastavak natjecanja bitno je da nastavimo kontinuitet pobjeda u prvenstvu i da se plasiramo u polufinale Kupa. Stanje na terenu odredit će hoćemo li uspjeti napraviti dobar rezultat u Odesi“, kaže Mamić te otkriva:

„Igrat ćemo kompozicijski kao u prvenstvu i pokušat ćemo postići pogodak. Atmosfera je u momčadi jako dobra, naravno da je trening nešto drugo u odnosu na utakmicu, a vidjet ćemo kako će ekipa reagirati nakon tri tjedna pauze bez utakmica. Sastav ćemo složiti večeras nakon treninga“, kaže Mamić.

Jerko Leko trebao igrati na poziciji zadnjeg veznog.
„ Idemo odigrati najbolje što možemo i uzeti barem bod u Odesi. Uhvatili smo pozitivan ritam i vjerujem da ćemo nastaviti tako i u Ukrajini, bez obzira na to što njima treba jako dobar rezultat, a nama ne. Mi imamo drugih motiva za koje se moramo potruditi i dokazati da vrijedimo. Znam da je svima zanimljiv nadolazeći derbi, ali od nas nitko ne razmišlja još o Hajduku, idemo svi na put i ozbiljno shvaćamo utakmicu protiv Černomoreca. Što se tiče vremenskih uvjeta, znamo da je tamo jako hladno. Mi smo posljednjih dana u Zagrebu trenirali u uvjetima za kakve mislim da nas čekaju u Ukrajini tako da ne bi trebalo biti iznenađenja“, zaključio je Leko.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider