Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima i povratnika

Dinamo i Hajduk krenuli s pripremama: 'Husejinović je moćan igrač'

Turska i Hercegovina, to su dvije destinacije gdje će Dinamo i Hajduk provesti najveći dio zimskih priprema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Modri' su se zbog radova na južnoj tribini maksimirskog stadiona, gdje su im svlačionice, okupili u Sesvetama, a 'bijeli' standardno na Poljudu.

Za početak 2013. malo dobrog starog Komesovog aerobika i istezanja. 21 igrač na prozivci bez Južnoamerikanaca. Prednost prvo novim licima, Said Husejinović.

''Profil igrača koji bi nam mogao donijeti rješenje u smislu igre jedan na jedan, on je moćan igrač koji može sam riješiti utakmicu'', izjavio je Jurčić o novom pojačanju Dinama.

Pa malo o novim starim licima.

''Leko nam je falio u tim nekim tvrdim utakmicama, gdje je on razarao protivničke igrače, on je stariji igrač koji će nam pomoć u tom segmentu'', rekao je Kovačić.

A novo lice, koje bi tek trebalo doći, trebao bi biti stoper ranga Tonela i Vide. Točnije profil.

''Trebamo igrača koji ima internacionalno iskustvo, koji odmah može igrati u prvih 11, koji je pojačanje'', objasnio je Jurčić.

Na pripremama su mladi Čalušić i Šimunović, no oni još nisu iz te Jurčićeve rečenice, bio bi to kapetan Hajduka Mario Maloča.

''Maloča je igrač koji bi na profilno odgovarao, ali to nije ozbiljna priča'', rekao je Dinamov trener.

''Ja sam odmah rekao da nema nikakve šanse da dođem igrati tamo, ja sam kapetan Hajduka i jedini klub u kojem mogu igrati u Hrvatskoj je Hajduk'', poručio je Maloča.

Kratak i jasan bio je Maloča, kojeg su kontaktirali tijekom zimskog odmora. Krstičević je opisao hajdukov siječanj.

''Sutra navečer putujemo u Međugorje, tamo smo do 16. i igramo protiv Brotnja jer na njihovom terenu treniramo, 17. je slobodan, 18. putujemo u Tursku gdje smo do 1. veljače'', izjavio je Krstičević.

'Modri' su utržili 6 milijuna za Vidu, 'bijeli' traže nekog kandidata za barem trećinu tog iznosa.

''Nemamo definitivno neku konkretnu pismenu ponudu'', rekao je sportski direktor Hajduka Krešić.

Caktaš, Vuković, Maloča, Radošević...kandidata ima. U Hajduku se nadaju prezimena su to uskoro napisana na nekom faxu uz pristojnu svotu eura.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider