Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Div' hitno stiže u Zagreb

Dinamo dovodi prvog strijelca lige, a Hajduk novu obranu

Počinje 'utrka u naoružanju', a u Hajduku se koncentriraju na novu obranu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebov napadač Ivan Krstanović od sljedeće će sezone nositi dres Dinama. Financijski detalji prelaska u Maksimir trebali bi biti dogovoreni danas kada bi se Krstanović hitno trebao vratiti s odmora iz Tomislavgrada.

Najbolji strijelac Prve hrvatske nogometne lige proteklih je tjedana bio spominjan u najrazličitijim kombinacijama. Bila je riječ i o tome da je za njega zainteresiran Partizan, kao i Split. No, njima ga je ispred nosa ukrao - Zdravko Mamić.

Na Poljudu je pak nekako utihnulo dok je reprezentacija bila na Poljudu. Otišli su Bijeli u zavjetrinu, ali to je samo trenutačno. Prijelazni rok se zahuktava.

Brazilac Elson bi više od 10.000 eura mjesečno, udaljio se od Hajduka, ali još će se razgovarati o toj temi. Prva želja bijelih i dalje je Josip Šimunić, koji je otišao kući, u Australiju, na dva tjedna i taj posao bi trebao biti definiran do njegova povratka.

Struka bijelih želi imati posve novi stoperski par. Šimuniću bi partner trebao biti naš mladi reprezentativac Renato Kelić, trenutačno igrač Slovana iz Libereca. Kelić se spominjao još prije mjesec dana. Dok čekaju Šimunića, Kelića i Elsona, Bijeli su pri kraju realizacije dovođenja Foxija Kvetevoame iz Srednjoafričke Republike.Taj transfer trebao bi biti realiziran u sljedećih nekoliko dana. (Agencijka VLM)

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati