Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić zadovoljan

Dinamo predstavio pojačanje od 12 milijuna kuna: 'Čim sam čuo da me traže...'

Prije službenog početka prijelaznog roka Dinamo je doveo prvo zimsko pojačanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jeremy Taravel, primarno stoper koji može igrati na poziciji lijevog beka, potpisao je ugovor do ljeta 2018.

"Jako sam sretan što sam došao u Dinamo, čim sam čuo da me traže rekao sam kako želim doći u Zagreb. Hvala svima u Lokerenu gdje sam proveo krasne godine, ali došlo je vrijeme da karijeru nastavim negdje drugdje. Znam da je Dinamo veliki klub u kojem se stalno osvajaju trofeji i igraju europska natjecanja, jedva čekam početak priprema i utakmice", izjavio je 26-godišnji Taravel, a prenosi službena stranica Dinama.

Dinamo nije izlazio s brojkama u javnost, ali belgijski mediji pišu kako su Modri Lokerenu platili 1.6 milijuna eura odštete za polivalentnog defenzivca.

"Dugo smo ga pratili, zadovoljni smo njegovim igračkim kvalitetama, ali i onima izvan terena. Jeremy je tip stopera kakvog smo tražili - visok je, snažan i jak u skoku, a može igrati i beka. Siguran sam kako će donijeti puno toga dobrog našoj zadnjoj liniji", rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Nakon potpisa ugovora Taravel se vratio u Francusku, a u Zagreb stiže 8. siječnja, kada počinju pripreme Dinama za nastavak sezone.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider