Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Migliore odlazi

Novo pojačanje Dinama: Vidjet ćemo kako će me dočekati u Splitu!

Portugalski branič potpisao je ugovor s Dinamom i predstavljen je na Maksimiru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruben Lima u Zagreb je došao kao slobodan igrač, nakon što mu je po završetku prošle sezone istekao dvogodišnji ugovor s Hajdukom. Stavio je potpis na četverogodišnji ugovor, a prema nekim spekulacijama zarađivat će 300 tisuća eura po sezoni.

Lima: Tek ću vidjeti kako ću biti dočekan u Splitu

"Sretan sam što sam došao u Dinamo. Ja sam prije svega lijevi bek, ali igrat ću na kojoj god poziciji bude trebalo. Nisam se čuo s ljudima iz Hajduka. Ne znam kako će me dočekati u Splitu, to ću tek vidjeti", kazao je Lima na predstavljanju u Maksimiru.

Odlični lijevi bek poslije razlaza sa Splićanima tražio je sreću u inozemstvu, s naglaskom na njegov Portugal, a nakon što do ovog tjedna nije uspio pronaći novi klub, u Dinamu su odlučili reagirati i dovesti ovog vrlo kvalitetnog igrača.

Lima prošao Benficinu školu

Lima, koji će 3. listopada proslaviti 24. rođendan, prošao je Benficinu omladinsku školu, a osim pozicije lijevog beka, vrlo dobro može odigrati i na zadnjem veznom, što je zorno demonstrirao minulog proljeća u Hajduku.

Dinamo na lijevom beku ima Ibaneza i Pivarića, ali Lima je neupitno bolji igrač i od jednog i od drugog, te bi nakon što bude adekvatno fizički pripremljen, trebao okupirati mjesto na lijevoj strani Dinamove obrane (ukoliko ga Jurčić ne bude koristio u vezi, što također nije isključeno).

Dinamo dogovorio raskid ugovora s Miglioreom

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić otkrio je da su "modri" sporazumno raskinuli ugovor s Pablom Miglioreom, argentinskim vratarom koji se u Maksimiru zadržao jedva mjesec i pol dana.
„U sljedećih nekoliko dana trebao bi se vratiti u Argentinu“, kazao je Mamić.

Angažman problematičnog Argentinca s nadimkom „El Loco“ pokazao se kao pogreška.
„Svakome su pogreške dozvoljene. Međutim, Migliore je Dinamu donio Superkup. Dobar je golman, ali nama ova situacija nije bila prihvatljiva“, kazao je Mamić, a na pitanje je li Dario Krešić, rezervni vratar Lokomotiva iz Moskve i hrvatske reprezentacije, pred Maksimirom, odgovara:

"Krešić je jedna od želja, ali nije jedina. Tražimo isključivo na inozemnom tržištu. S Krešićem bi se lako dogovorili, ali moramo vidjeti što na sve kaže Lokomotiv", zaključio je Mamić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider