Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

'Deja vu': Mamić najavio odlazak iz Dinama!

'Vidim bijele miševe, ali ne mislim da mi treba stručna pomoć', rekao je Mamić kojem su i djeca zamjerila ispad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zdravko Mamić je još jednom najavio odlazak iz Dinama. Rekao je to u intervjuu za Večernji list, no malo tko će u povjerovati u riječi koje je ponovio toliko puta. Kaže kako će 'nestati' nakon Nove godine.

''Tražim izlaznu strategiju da odem iz kluba'', kaže Maminjo i tvrdi da ovaj put misli ozbiljno. Kaže kako ''vidi bijele miševe'', ali da ne može samo tako otići jer ''bi to bila izdaja Dinama i obitelji''.

>> Pitanje koje je zapalilo ludilo: 'Evo zašto braća Mamić moraju otići iz Dinama'

>> VIDEO: Procurila nova snimka neviđenog ludovanja Mamića

>> VIDEO: 'Žalosno je što čovjek s takvim manirama predstavlja Dinamo'

O incidentu nakon Skupštine Dinama kaže kako se srami. Svjestan je da je to neprimjereno funkciji koju obnaša i šteti ugledu Dinama, te da nije našao pravi odgovor na provokaciju novinara Boruta Šipsa kojemu se ne misli ispričati, jer ''ima 20 svjedoka da je Šips u Udinama poticao huligane na nerede.''

Ipak…

''Djeca su mi rekla da me ne bi više htjela gledati takvog'', otkrio je Mamić koji kaže da mu se sve nakupilo. Tražio je, tvrdi, odgovore zbog čega mu se događaju primitivni ispadi. Kao jedan od uzroka navodi nagomilani stres, ali mu ' liječnička ili stručna pomoć ne treba'.

O prodaju igrača kaže kako nikoga neće tjerati, ali rampa nikome nije spuštena ako stigne dobra ponuda. Pohvalio se kako je Alex Ferguson navodno rekao da želi upoznati ''tog čudotvorca koji tako stvara i prodaje igrače'', a o regionalnoj ligi ''kaže kako 'su sve ideje dobrodošle''.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider