Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bijeli' slavili sa 4:1

Dar za 102. rođendan: Hajduk 'samljeo' Olimpiju, dva gola Maglice!

Povodom 102. rođendana kluba Hajduk je pred oko 6000 gledatelja na Poljudu pobijedio ljubljansku Olimpiju sa 4:1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svih pet golova palo je u prvom poluvremenu. Olimpija je povela golom Valenčića u 5. minuti, a potom je krenula „bijela oluja“ – Maglica je postigao dva pogotka (18, 32), a po jedan su dodali Vuković (37) i Andrijašević iz jedanaesterca (42), kojeg je izborio Maglica. Bila je to prva ovogodišnja utakmica Hajduka na Poljudu.

Trenera Hajduka Mišu Krstičevića najviše su razveselili napadači koji su uoči nastavka sezone, čini se, u odličnoj formi.

Hajduk je bio oslabljen za tri važna igrača Maloču, Milića i Ozobića, koji su ozlijeđeni. Nakon odlaska Radoševića u Napoli i ozljede Milića, najkritičnija je pozicija zadnjeg veznog.
Jonjić je u zadnjoj liniji igrao umjesto Maloče, dok su tandem zadnjih veznih činili Vršajević i Lima.

Sva trojica su odigrali više no solidno. Splitskoj publici predstavio se i napadač iz Obale Bjelokosti Jean Kouassi. Nije se upisao u listu strijelaca, ali ostavio je dobra dojam.

U popodnevnoj utakmici na Parku mladeži Hajdukov gradski suparnik Split pobijedio je sarajevski Željezničar s istovjetnim rezultatom 4:1. Strijelci za Split bili su Baraban (8), Pehar (27, 33), Glumac (72), dok je za goste zabio Selimović (88).

Sastavi:

Hajduk: Blažević, Vršajević, Jonjić, Milović, Jozinović, Lima, Andrijašević, Oremuš, Kouassi, Vuković, Maglica.

Olimpija: Džafič, Zarifovič, Trifkovič, Šporar, Valenčič, Nikezič, Mlinar, Omladič, Lovrečič, Mitrovič, Salkič.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider