Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Isporučio sudačke šefove

Crni automobil stalno ga prati u stopu: U Turskoj prvi put bez osiguranja!

A u Turskoj je Maleš vidio svoj novi Hajduk. Bio je zadovoljan prikazanim u polufinalu Sultan cupa u kojem je Hajduk sa 8:7 nakon jedanaesteraca svladao rumunjski Vaslui.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malo je u Turskoj odahnuo Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš. Naime, nakon gotovo dva mjeseca oslobodio se "anđela čuvara". Otkako je postao USKOK-ov pouzdanik i Mladenu Bajiću servirao sudačke šefove Željka Širića i Stjepana Djedovića, Maleša stalno prate dvojica policajaca u civilu.

Crni mercedes prati ga u stopu, Malešov život preokrenuo se naopačke, ali on se ni u jednom trenutku nije požalio. Kada je ulazio u cijelu "uskočku priču", bio je svjestan svega što ga čeka. Nije lako Malešu, dva mjeseca je pod paskom policije.

U Turskoj je sada bez zaštite, barem takvi signali stižu. Dvojac ga je otpratio do Antalye, vratio se natrag i sada Maleš "uživa" u zaštiti ograde u hotelu u koji nepozvani gosti ne mogu ni ući.

A u Turskoj je Maleš vidio svoj novi Hajduk. Bio je zadovoljan prikazanim u polufinalu Sultan cupa u kojem je Hajduk sa 8:7 nakon jedanaesteraca svladao rumunjski Vaslui. Trenera Balakova posebno je zadovoljila obrana, Srđan Andrić i Mato Neretljak stvorili su pravi bedem ispred Blaževića. A kad se vrati Maloča i Andrić ode u vezni red, bit će još čvršći zid. Prema naprijed prijete "perca", lagani igrači poput Gabrića i Ozobića te posebno mladog Mije Caktaša, koji je prigodu objeručke prihvatio.

Taj malac iz Dugopolja, za kojeg nas je direktor vodećeg drugoligaša Mate Smodlaka uvjeravao da je novi Modrić, igra odlično i već je postao standardni prvotimac. Caktaš bi mogao biti iznenađenje proljetnog dijela prvenstva. Inače, Balakov je na tridesetak sati napustio Antalyu. Zajedno s Fredijem Bobićem i Giovanijem Elberom sudjelovao je na ZDF-u, u emisiji o Stuttgartu. Njih trojica sredinom devedesetih bili su nositelji igre Stuttgarta. (Agencija VLM)

Nastavi čitati

Nastavi čitati