Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ruki i Bećo ozlijeđeni

Čop zabio za pobjedu Dinama: 'Modri' sredili Arsenal!

Dinamo je pobijedio Arsenal iz Kijeva s 1:0 u prijateljskoj utakmici koja se igrala u Sloveniji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Duje Čop u 74. minuti. Nakon duge lopte Šimunića, Čop je iskoristio pogrešku obrane ukrajinske momčadi i zabio pogodak.

„Naravno da sam sretan zbog gola, igram u napadu i golovi su ono što je moj glavni posao, ali zadovoljan sam i kako igramo. Stvarno smo dominirali cijelu utakmicu, odlično se kretali kao momčad, kontrolirali ritam i zasluženo došli do pobjede“, izjavio je strijelac Duje Čup, a prenosi službena web stranica Dinama.

Ozljede Rukavine i Beće

Trener Dinama Krunoslav Jurčić bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

"Naravno da opet nedostaje lepršavosti i agilnosti, ali moram biti zadovoljan. S obzirom na to da naporno i dugo treniramo mogu reći da sam stvarno zadovoljan", rekao je Jurčić.

Ante Rukavina i Fatos Beqiraj izašli su iz igre zbog ozljeda.

"Rukavina je jutros osjetio bolove u vratu, ipak smo ga stavili u igru, ali nije mogao. Što se tiče Beqiraja, on je dobio jako neugodan udarac iznad zgloba i pokušat ćemo ga odmah večeras poslati na slikanje. Jako ga boli i to na neugodnom mjestu."

"Rukavina i Bećo neće konkurirati za utakmicu protiv Rumunja u utorak", zaključio je trener.

Dinamo u utorak očekuje posljednja pripremna utakmica protiv Poli Timisoare. Utakmica se igra u 18 sati.

Dinamo - Arsenal K. 1:0

Dinamo: Migliore (od 46. Mikulić) - Leko (od 63. Vrsaljko), Jedvaj (od 63. Kolar), Addy (od 63. Šimunić), Pivarić - Brozović (od 63. Ademi) - Halilović (od 63. Soudani), Antolić (od 63. Husejinović), Pamić (od 32. Beqiraj), Rukavina (od 13. Brodić, od 63. Ibanez)) - Kramarić (od 63. Čop)

Arsenal Kijev: Borovyk - Lampi, Petrov, Dos Santos, Kubik - Gomeniuk, Gerasymiuk, Arzhanov - Shatskikh, Vechurko (još su igrali: Bushman, Filippov, Odibe, Quansah, Shabanov, Sharpar)

Žuti kartoni: Quansah (51.), Filippov (69.)

Strijelci: 1:0 Čop (74.)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider