Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jamči da Zagreb ostaje u ligi!

Ćiro zagrmio: Još bih bio u Hajduku da me Sanader nije potjerao!

Iako je Split pobijedio Zagreb 3:2 na otvorenju drugog dijela sezone, trener „crvenih“ Zoran Vukić nije „pucao od sreće“...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Moram biti zadovoljan pobjedom, ali ako želimo u Europu, ne smijemo primati ovako lagane pogotke na domaćem travnjaku“, poslao je poruku svojim igračima trener „crvenih“.

>> Zadar iznenadio Inter u Zaprešiću, Split slavio protiv Zagreba

„Možemo i moramo igrati puno bolje. Za utakmicu s Lokomotivom vraćaju nam se neki važni igrači tako da sam optimist“, zaključio je Vulić.

S druge strane, Ćiro Blažević nije nezadovoljan iako je njegova momčad upisala novi poraz i ostala na posljednjem mjestu ljestvice.

„Kladio bih se da će Split biti ispred Hajduka. Split uz Dinamo ima najbolju momčad u Hrvatskoj“, sipao je komplimente. Ćiro je poskočio kad je čuo rezultat iz Zaprešića gdje Zadar pobijedio Inter (0:1).
„Ovaj stari konj kategorički vam tvrdi da će Zagreb opstati u ligi, a tko će ispasti živo mi se j...“, u svojem će stilu Ćiro.

Za kraj je poručio novinarima.
„Još uvijek bih bio trener Hajduka da me niste potjerali.“
Ali, nisu ga potjerali novinari, već Branko Grgić, tadašnji predsjednik Hajduka.
Ma, koji Grgić, on je bio Sanaderov pijun. Mene je Sanader potjerao iz Hajduka“, zaključio je Ćiro.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider