Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Piše knjigu

Pakao Ćirina života: Živi će mi j.... majku, tamo ću iznijeti baš sve

Miroslav Ćiro Blažević od petka je u Tuzli gdje je preuzeo momčad Slobode…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ćirin glavni cilj bit će ulazak u Premijerligu BiH. 'Trener svih trenera' istaknuo je kako mu je u životu ostalo neostvarenih želja.

„Nema tog čovjeka na svijetu koji nema neostvarenih želja. Toliko sam puta želio neku dobru mačku, ali ona me nije htjela. Kud ćeš veću neostvarenu želju?“ rekao je Ćiro za Dnevni avaz te dodao:

„Što se tiče sporta, o tome bolje da ne mislim, jer se odmah razbolim. Da sam ove pameti bio, postao bih prvak Europe i svijeta. Zamisli koje ja žaljenje imam, jer znam savršeno dobro gdje sam pogriješio. A da ne govorim da bih s BiH prošetao pored Portugala u baražu za SP. I tada sam već bio star, ali nikada dovoljno iskustva.“

Ćiro je BiH medijima otkrio kako piše knjigu 'Pakao mog života'.

„Tamo ću iznijeti sve, ama baš sve. Knjiga će izaći kada ja umrem“, ispalio je Ćiro te dodao:

„Uvelike pripremam knjigu, koju će sigurno čitati cijeli nogometni puk. Ali, imam princip da knjiga izađe onda kada me više ne bude, jer će mi ovi živi j.... mater.“ 

U razgovoru je Ćiro istaknuo i kako bi Igor Štimac još uvijek bio izbornik Hrvatske da ga je samo jednom nazvao.

„Igor Štimac bi i dan-danas bio selektor hrvatske reprezentacije da me je samo jednom nazvao, ali to je deformacija većine mladih trenera. Kada dobiju funkciju, oni misle da sve znaju.“ (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider